Oj, sen sist..

Hej!, Sen sist jag skrev, har jag.. Hmm, jobbat en del..
Jag har  betalat en räkning, jag har handlat kläder. jag har nog jobbat lite mer, och spenderat åtskillinga timmar till att ta mig till och från jobbet. dessutom har jag fått brev om att tjänstepension börjar komma in!, vilket jag tycker för, mig är lite gammalt, well, jag har även fått räkning för a-kasse avgiften! win win!

Idag har jag dock varit hemma och fixat.
Spydde nämligen inatt, twice liksom!,  så idag har jag ätit keso... och satsumas!
mår mycket bättre nu så imorgon kör vi på som vanligt!, jag ska idag nämligen åka till torp med min älskling och hjälpa han att köpa byxor! smakråd sådär!.

Just nu har jag inget emr, men ja okej! jag ska försöka slänga in ett inlägg varje dag.. ska försöka, det blir ju lite enklare nu när idol inte är om dagarna heller :) hähä, såd et är fredagarna som är stressiga.. vi ramlar in genom dörr, typ tio över sju på kvällarna, då ska det käkas, duschas och kläs av.. wöh! ungefär som på morgonen innan man ska till bussen :)
Nä, men nu ska jag fixa mig lite till, sen ska jag gå till bussen :)





Nyduschad!!!

Eller nej, badad... komm precis utifrån badet. omnomnomnm.. min  nya badrock är jävlarimig go som fan.. :9
Till och från känner jag ett lack of confidence..Orkar inte ens yttra mig om det för det är så jövla barnsligt egentligen..
Jag borde börja träna, men jag ser inte att jag har tiden som behövs för det..
verkligen inte.. imorgon är det jobb igen, ser fram emot det..dock tror jag det blir en jobbig dag :9 men det klarar jag fint okej, jag erkänner det är faktiskt skillnad på självrespekt och självförtroende..

Har inte tagit några foton det senaste.. har blivit pizza och hamburgare två dagar i rad nu :) ] ojojojoj.. haha, jag får nog faktiskt seriöst börja springa till och från bussen om man ska få bort allt sånt skit, eller typ nutrilett :]..
även fast sånt är skit och det är en jävla jojobantning så.. ja det hjälper ett tag iaf.. fast jag trivs med det jag har nu..

Åh vilket ångestladdat inlägg xD
Fy fabian.. ska nog sätta mig och beställa lite kläder åt min familj.. dvs.. oscar ... xP

Så mycket på så lite tid.

Oj herregud, här händer det saker minsann!
Nej jag bara skojjade,  ja, hinner inte eller snarare orkar inte blogga när jag kommer hem från jobbet
Och det där med videobloggandet, ja som ni ser går ju inte det heller :)
Men jag är verkligen helt slut och det är ju bara skönt att det är helg :)  första evckan gick bra :) andra veckan somnade jag hela tiden. nu tredje veckan är det normalt igen :)
brukar prata med min mami på vägen hem.. kolla läget hemma och sådär, ja det är väl det. egentligen...
Hemma ser det ut som fan xD.. haha men jag lovar imorgon tar man tag i det.. ibland önskar jaga tt vi bodde i en mindre etta, så slappp mna allting, fast.. ja

egentligen är den ju liten och rätt oorganiserad.. skulle väl kanske behöva en tvåa för att få plats med allt egentligen.. SKa försöka få upp hyllan i badrummet så det blir fint där :)

Spelade gitarr igår.. och medans jag satt och spelade "Kings of leon" kom jag in på låten "l'amour toujours" .. ni vet?. om inte anat så får ni faktiskt leta upp den på spotify :)
Mina litstor är typ GRYMT   ouppdaterade, det fattas typ massa!!, hittade dock en låt med As i Lay Dying nu idag.. wuhu har letat efter den hur länge som helst egentligen...


jag vill ha en Tim  Burton box i jullklapp :)  KAnkse är jag sån människa?, som är allmänt jävla glad men tycker om det hära  mörka och mystiska?

Ska boka in en massagestund nästa månad blö.. helkropps med.. omnomnom..
Vill åka på spa helg!
Ska ner till götet i nästa vecka och veckan därefter :) typ ojojoj, :)frågan är hur jag ska lösa det xD memn äh, det gör det nog tidsvart :)

Har dock fått en smärra plåga att dras med.. ont vid blindtarmen ibland gör det mer ont än vanligt typ när jag äter eller böjer mig har även ont i ryggen typ njurarna ..
Det märkligaste var att jag åt bara knappt en halv pizza...
MMen äh, jag ska ta och krypa ner i sängen.. sov fram till tolv och sen tog jag en tuuplur från halv två till fyra xD jag är en trött människa iband och gillar och ligga och gosa i sängen :) omnomnom :9

RSS 2.0